Stylist Ziyech levert hattrick aan assists tegen sc Heerenveen

marokko
7
11 mrt '18
De 24-jarige international dirigeerde zijn ploeg vanmiddag naar een eenvoudige thuiszege tegen opponent sc Heerenveen, maar liefst 3 keer was Hakim Ziyech betrokken bij een treffer.

Waar hij eerder het mikpunt was van kritiek voor de eigen aanhang, deed hij vanmiddag datgene waar de aanvallende middenvelder zo bekend om staat: creativiteit brengen in het spel van Ajax. De 24-jarige Hakim Ziyech kan terugkijken op een uitstekende partij tegen zijn oude werkgever sc Heerenveen, de aanvaller was als aangever betrokken bij 3 van de 4 gevallen Amsterdamse doelpunten. 

In tegenstelling tot de voorgaande seizoenen komt Ziyech deze jaargang maar weinig aan scoren toe. In de 27 competitieduels die hij tot nu mocht afwerken voor Ajax was hij slechts 6 keer trefzeker, vorig seizoen bijvoorbeeld kwam de international in alle competities (dit seizoen alleen nog actief in de Eredivisie) tot 12 doelpunten. Qua assists gaat Ziyech fier aan kop in de Eredivisie, tot nu was de oud-speler van FC Twente maar liefst 12 keer betrokken bij een doelpunt van één van zijn teamgenoten. 


Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
ajax
eredivisie
sc heerenveen
man of the match
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi