Marrakech: jongeman, zijn verloofde en een student geneeskunde gearresteerd voor abortus

buitenland
2
12 mrt 8:05
De foetus was een paar dagen eerder gedumpt op een onbebouwd terrein.
De politie van Marrakech arresteerde vrijdag vier personen, waaronder een jongeman, zijn verloofde en student geneeskunde die stage loopt bij het Universitair Ziekenhuis in dezelfde stad. Zij werden gearresteerd wegens hun vermeende betrokkenheid bij een abortus.

Op 4 maart meldden de veiligheidsdiensten dat een foetus gevonden werd op een onbebouwd terrein bij Mamar Annakhil in Marrakech, schrijft het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in een verklaring. De verklaring wees erop dat na onderzoek bleek dat het om een abortus ging, uitgevoerd door een student geneeskunde bij een meisje dat zwanger was als gevolg van een onwettige seksuele relatie met haar verloofde.

De drie beklaagden, tussen de 20 en 43 jaar oud, werden aangehouden, naast een vierde persoon die de abortus in zijn huis in het district Iziki faciliteerde.

De vier verdachten zijn in politiehechtenis geplaatst gedurende het verdere onderzoek. De verklaring van DGSN merkt daarbij op dat zij aan het einde van het onderzoek voor het gerecht zullen worden gebracht.
marokko
marrakech
abortus
arrestatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
servië
eredivisie
oefeninterland
ajax
hakim ziyech
turijn
gevangenis
oezbekistan
brand
fifa
atlasleeuwen
casablanca
wk 2018
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
spanje
rabat
frmf
daesh
agadir
politie
amsterdam