Marrakech: jongeman, zijn verloofde en een student geneeskunde gearresteerd voor abortus

buitenland
2
12 mrt 8:05
De foetus was een paar dagen eerder gedumpt op een onbebouwd terrein.
De politie van Marrakech arresteerde vrijdag vier personen, waaronder een jongeman, zijn verloofde en student geneeskunde die stage loopt bij het Universitair Ziekenhuis in dezelfde stad. Zij werden gearresteerd wegens hun vermeende betrokkenheid bij een abortus.

Op 4 maart meldden de veiligheidsdiensten dat een foetus gevonden werd op een onbebouwd terrein bij Mamar Annakhil in Marrakech, schrijft het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in een verklaring. De verklaring wees erop dat na onderzoek bleek dat het om een abortus ging, uitgevoerd door een student geneeskunde bij een meisje dat zwanger was als gevolg van een onwettige seksuele relatie met haar verloofde.

De drie beklaagden, tussen de 20 en 43 jaar oud, werden aangehouden, naast een vierde persoon die de abortus in zijn huis in het district Iziki faciliteerde.

De vier verdachten zijn in politiehechtenis geplaatst gedurende het verdere onderzoek. De verklaring van DGSN merkt daarbij op dat zij aan het einde van het onderzoek voor het gerecht zullen worden gebracht.
© Redactie 2018
marokko
marrakech
abortus
arrestatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
marine
overleden
nabilb
noussair mazraoui
bundesliga
frankrijk
uitverkiezing
uefa
schietpartij
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam