'Renard weigert contract te verlengen, wacht tot na WK'

sport
51
13 mrt 11:21
Met een huidig dienstverband wat nog tot 2022 loopt wil bondscoach Hervé Renard het verloop van het aanstaande WK afwachten voordat hij zijn krabbel zet onder een nieuwe verbintenis.
Als we het doorgaans goed ingevoerde Marokkaanse dagblad Al Akhbar mogen geloven dan heeft de 49-jarige Hervé Renard onlangs geweigerd mee te werken aan een mogelijke contractverlenging bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF. De Fransman zou, zo melden bronnen dichtbij de bond tegenover Al Akhbar, eerst maar eens willen zien hoe zijn keurkorps aan internationals het gaat doen in Rusland. Mocht het WK-avontuur in de groepsfase stranden dan zou de tweevoudig Afrika Cup-winnaar elders een uitdaging aan willen gaan, een verlengd contract zou die uittocht dan minder makkelijk maken. 

Vlak na de Afrika Cup van 2017 verlengde de bond al met Renard, naar wat nu bekend is ligt de Afrika-specialist tot 2022 vast bij de bond. Dit werd door de FRMF naar buiten gebracht bij monde van voorzitter Faouzi Lekjaa, vlak na de CHAN 2018 loting publiceerde de preses het contractnieuwtje tegenover de aanwezige media. 

Photocredit: Pulse.com
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hervé renard
wk 2018
contract
verlenging
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
groepsfase
portugal
openingsduel
rusland
nordin amrabat
sint petersburg
persconferentie
abderrazak hifti
sofyan amrabat
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
mohammed vi
hervé renard
frmf
rabat
spanje
marrakech
ajax
eredivisie
amsterdam
daesh