'Renard weigert contract te verlengen, wacht tot na WK'

sport
53
13 mrt 11:21
Met een huidig dienstverband wat nog tot 2022 loopt wil bondscoach Hervé Renard het verloop van het aanstaande WK afwachten voordat hij zijn krabbel zet onder een nieuwe verbintenis.
Als we het doorgaans goed ingevoerde Marokkaanse dagblad Al Akhbar mogen geloven dan heeft de 49-jarige Hervé Renard onlangs geweigerd mee te werken aan een mogelijke contractverlenging bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF. De Fransman zou, zo melden bronnen dichtbij de bond tegenover Al Akhbar, eerst maar eens willen zien hoe zijn keurkorps aan internationals het gaat doen in Rusland. Mocht het WK-avontuur in de groepsfase stranden dan zou de tweevoudig Afrika Cup-winnaar elders een uitdaging aan willen gaan, een verlengd contract zou die uittocht dan minder makkelijk maken. 

Vlak na de Afrika Cup van 2017 verlengde de bond al met Renard, naar wat nu bekend is ligt de Afrika-specialist tot 2022 vast bij de bond. Dit werd door de FRMF naar buiten gebracht bij monde van voorzitter Faouzi Lekjaa, vlak na de CHAN 2018 loting publiceerde de preses het contractnieuwtje tegenover de aanwezige media. 

Photocredit: Pulse.com
marokko
atlasleeuwen
hervé renard
wk 2018
contract
verlenging
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
servië
eredivisie
oefeninterland
ajax
hakim ziyech
turijn
gevangenis
oezbekistan
brand
fifa
atlasleeuwen
casablanca
wk 2018
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
spanje
rabat
frmf
daesh
agadir
politie
amsterdam