Girona FC beloont 'Speler van de Maand' Yassine Bounou

sport
2
15 mrt '18
De oud-doelman van Wydad Casablanca en Atlético Madrid onlangs in de watten gelegd door zijn werkgever na een maand lang uitzonderlijk goed te hebben gepresteerd.
De 26-jarige Yassine Bounou maakt momenteel een ijzersterke periode door in het Estadi Montilivi, de Marokkaans-international wist zich in nog geen seizoen op te werken tot eerste doelman van de Segunda Division-formatie en realiseerde dan ook afgelopen zomer promotie naar het hoogste niveau in Spanje. Sindsdien is de in Canada geboren goalie verworden tot een absolute zekerheid onder de lat van Girona FC.

In de 20 competitiewedstrijden waarin hij het doel van zijn formatie verdedigde kreeg hij tot nu toe 23 tegentreffers te verwerken, een gegeven wat er mede aan heeft bijgedragen dat de promovendus zich momenteel op een keurige 7e plaats in La Liga positioneert. Ook afgelopen maand onderscheidde de 8-voudig international zich weer, van de 5 competitiewedstrijden werden er slechts 2 verloren (red. 6-1 tegen FC Barcelona en 1-0 nederlaag tegen Sevilla).

Bounou ontvangt van clubsponsor Italic Klass een gloednieuwe Fiat 500 Abarth 595 Cabrio
Een prestatie die ook zijn club niet onopgemerkt is gebleven, na te zijn verkozen tot 'Speler van de Maand' besloot men samen met de autosponsor de sluitpost in het zonnetje te zetten. De voormalig contractspeler van Atlético Madrid werd beloond in de vorm van een gloednieuwe bolide, eergisteren kreeg hij de sleutels overhandigd van zijn exclusieve Fiat 500 Abarth 595 Cabrio.

Photocredit: Girona FC (Twitter)


© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
yassine bounou
girona fc
primera division
verkiezing
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
extreemrechts
moskee
pegida
racisme
islamofobie
baccalaureaat
john jorritsma
eindhoven
dgsn
geert wilders
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech