UEFA Champions League: Geschorste Benatia loot Hakimi

sport
3
16 mrt '18
De strijd om de UEFA Champions League nadert zijn apotheose, zojuist werd er in het Zwitserse Nyon geloot voor de kwartfinales van het miljardenbal.
De loting voor de kwartfinale van de UEFA Champions League heeft interessante affiches opgeleverd, zo is er voor de Marokkaanse liefhebber een imposante clash tussen Medhi Benatia en Achraf Hakimi. Tijdens de lotingsceremonie met de traditionele balletjes kwamen de namen van de ploegen van beide internationals gelijktijdig uit de koker rollen. Waar Hakimi het de laatste wedstrijden moest doen met een plek op de tribune, speelde Benatia wel z'n duels uit namens 'Juve' op het allerhoogste niveau in Europa. Voor de aankomende thuisconfrontatie tegen 'de Koninklijke' kan er helaas een streep door de aanwezigheid van de 30-jarige verdediger, zowel hij als teamgenoot Miralem Pjanic zullen wegens schorsing ontbreken op het wedstrijdformulier. 

Juventus ontvangt 'de Koninklijke' in heenduel kwartfinale UEFA Champions League
De heenwedstrijden worden dit seizoen op respectievelijk dinsdag 3 en woensdag 4 april afgewerkt, de returns tenslotte zijn op dinsdag 10 en woensdag 11 april. 

De volledige loting:
FC Barcelona vs. AS Roma
Sevilla vs. Bayern München
Juventus vs. Real Madrid
Liverpool vs. Manchester City

Photocredit: UEFA
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
juventus
achraf hakimi
real madrid
uefa
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
promotie
elothmani
eu
groot-brittannië
toeristen
ligue 2
süper lig
liga nos
rizespor
uitgezet
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten