Chamakh: 'Mijn carrière is officieel nog niet beëindigd' (video)

sport
1
18 mrt 15:47
Aldus de 62-voudig international die zich bij Girondins de Bordeaux in de kijker speelde voor 'the Gunners', tijdens een galawedstrijd kwam Marouane Chamakh samen met nog wat andere gepensioneerde profs in actie namens Bordeaux.
De laatste keer dat de inmiddels 34-jarige Marouane Chamakh binnen de lijnen kwam namens een formatie dateert van 5 november 2016. Toen mocht hij het op basis van een tijdelijk proefcontract proberen bij Championship-formatie Cardiff City, een periode waarin hij de technische directie helaas niet genoeg kon overtuigen en uiteindelijk zijn biezen moest pakken. In zijn nog actieve carrière kwam Chamakh maar liefst 440 keer voor op het wedstrijdformulier van een officiële (competitie)wedstrijd. Uit deze optredens kwamen 98 doelpunten, 41 keer was de centrumspits betrokken als aangever bij een treffer. 

Galawedstrijd Girondins de Bordeaux, Chamakh scoort de 2-0 tegen Real Sociedad
Gisteren was aan hem en nog andere oud-collega's de eer om namens Bordeaux een galawedstrijd uit te spelen tegen voormalig spelers van Real Sociedad. De opbrengst van deze partij ging naar het CHU Hopital de Bordeaux, 30.000 euro maar liefst. Na afloop werd de 34-jarige ex-aanvaller van Arsenal door Canal Sport bevraagd over zijn fysieke gesteldheid en of hij zijn kicksen definitief aan de wilgen heeft gehangen. Hierop antwoordde hij: ''Duidelijk is dat ik heel lang niet meer heb gespeeld. Ik geloof nu al langer dan een jaar, heel normaal dat je dan wat overgewicht krijgt. Officieel stoppen, daar is nu nog geen sprake van. Hoop het wellicht nog op te gaan pakken.''

Klik hier voor het fragment van Canal Sport waarin Chamakh kort geinterview werd.

Photocredit: Girondins de Bordeaux (Twitter)


© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marouane chamakh
girondins de bordeaux
ligue 1
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
bouknadel
treinongeval
afrika cup 2019
comoren
saoedi-arabië
trein
turkije
khashoggi
onderzoek
sahara
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
spanje
eredivisie
rabat
hakim ziyech
amsterdam