Tetouan: nieuwe gezondheidscentra in gebruik genomen

buitenland
18
19 mrt '18
Het aanbod van gezondheidszorg in de provincie Tetouan is versterkt door de bouw en uitrusting van verschillende gezondheidscentra.
Deze werden onlangs in gebruik genomen als onderdeel van de versterking van de gezondheidszorg en om de gezondheidszorg dichter bij de lokale bevolking te brengen.

Dar Murcia en Tarbula zijn twee van de geopende gezondheidscentra, die de medische behoeften van respectievelijk 250.000 en 450.000 mensen zullen dekken, zei een verklaring van het ministerie van Volksgezondheid.

De centra zullen verschillende medische diensten verlenen, zoals monitoring van chronische ziekten, zwangerschapstoezicht, gezinsplanning, speciale zorg voor kinderen en jongeren, evenals gezondheidseducatie.

De gezondheidszorg in de stad Tetouan werd ook versterkt door de inhuldiging van een diagnostisch centrum in het provinciale ziekenhuis, dat zijn diensten ook opent voor inwoners van naburige provincies.

In het provinciale ziekenhuis werd tevens een nieuwe receptie geopend, die verantwoordelijk is voor de oriëntatie en ontvangst van patiënten en het plannen van afspraken.
© Redactie 2018
marokko
tetouan
gezondheidscentra
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
libië
oujda
vriendschappelijk
turkije
gabon
stade honneur
syrië
terrorisme
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi