Advocaat: 'Nog zo'n speler als Ziyech is er niet in de Eredivisie'

sport
4
19 mrt 11:16
Aldus de coach die gistermiddag de Marokkaans-international 2 fenomenale treffers zag maken tegen zijn eigen ploeg, de 1-4 en de 1-5.
Hakim Ziyech begint langzaam maar zeker in de vorm te geraken waar hij het vorige seizoen in stak, behalve zijn aandeel in het veldspel van de Amsterdammers begint de aanvallende middenvelder zelf ook steeds beslissender te worden in de vorm van doelpunten en assists. Zo ook gistermiddag, in het Kasteel was de vandaag jarige Ziyech goed voor maar liefst 2 treffers. Dat de klasse er vanaf druipt, daar was ook de tegenstander gisteren getuige en zich bewust van. Sparta Rotterdam's Dick Advocaat beaamt tegenover het Algemeen Dagblad wat voor prachtvoetballer we met Ziyech in de Eredivisie hebben.

''Wat een mooie doelpunten maakt hij''
Ondanks het verkeren in degradatienood hield de 70-jarige Hagenees ook wat plezier over aan de competitieontmoeting. Dat plezier komt helemaal terug in de persoon Ziyech: ''Als het loopt, dan is het mooi om naar te kijken. Nog zo'n speler als Ziyech is er niet in de Eredivisie. Wat een mooie doelpunten maakte hij.''

Photocredit: FRMF.ma
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
dick advocaat
hakim ziyech
ajax
sparta rotterdam
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
brand
baby
nordin amrabat
hashtag
bus
andy van der meijde
al nassr
opschudding
blok
la liga
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
rabat
marrakech
ajax
eredivisie
daesh
amsterdam