Trip Advisor: Marrakech in de top 10 van mooiste bestemmingen in de wereld in 2018

marokko
2
21 mrt '18
Marrakech staat op de 8e plaats van de mooiste toeristische bestemmingen ter wereld in 2018, volgens de laatste ranglijst van Trip Advisor.
Marokko slaagt erin een van zijn steden te handhaven in de top 10 van de beste toeristische bestemmingen ter wereld. In de nieuwste ranglijst van favoriete bestemmingen van reizigers, rangschikt de gespecialiseerde site Trip Advisor Marrakech als achtste. De stad loopt voor op andere steden die bekend staan als internationale bestemmingen, zoals New York, Istanbul of Phuket in Thailand

In de beschrijving van Marrakech benadrukt Trip Advisor dat het een "plaats vol magie is, met zijn talloze markten, tuinen, paleizen en moskeeën." De site raadt reizigers aan om een hele dag te besteden aan het ontdekken van de medina en zijn geheime binnenplaatsen en om de kronkelende straatjes te verkennen. Vergeet niet om te ontspannen in de rust en sereniteit die heerst in de tuin van Majorelle of bewonder de pracht van een van de oude moskeeën in de stad.

In de ranglijst staat Parijs op de eerste plaats, gevolgd door Londen en Rome. Marrakech is de enige Afrikaanse stad in de top 25, en de eerste van de drie steden uit de MENA-regio, met Dubai op de 17e plaats en Hurgada in Egypte op de 21e plaats.
© Redactie 2018
marokko
marrakech
top10
tripadvisor
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi