Van Hanegem: 'Ziyech de beste, maar op de beste wordt vaker gelet'

marokko
3
21 mrt '18
De inmiddels 74-jarige oud-international vertelt in gesprek met Voetbal International over welke spelers op de Nederlandse velden hij positief gestemd is, het had er al alle schijn van maar ook de naam van Ziyech kwam voor in dat rijtje.
Waar men Willem van Hanegem vooral kent van zijn kritische blik en uitgesproken mening over het Nederlandse voetbal, kan de oud-speler van Feyenoord en Oranje gelukkig ook nog genieten van enkele lichtpuntjes op de Nederlandse velden. Geciteerd door Voetbal International vertelt Van Hanegem over enkele spelers voor wie de supporter zeker naar het stadion zou moeten komen, het Feyenoord-icoon geniet het meest van de full-profs die zich onderscheiden door hun technisch inzicht. 

''Zie Ziyech geregeld ballen geven die je nergens anders ziet''
Van Hanegem is erg te spreken over een contractspeler van de aartsvijand van zijn club, Hakim Ziyech. De voetbalanalyticus spreekt lovend over de 25-jarige Marokkaans-international: ''Van zo’n pass word ik blij. Hakim Ziyech zie ik geregeld ook ballen geven die je nergens anders ziet. Hem vind ik de beste, al moet hij leren dat er op de beste wat vaker wordt gelet. Dan krijg je weleens kritiek, maar wees blij. Het betekent dat de mensen je serieus nemen. Naar de rest wordt al niet eens meer gekeken.''

Photocredit: FRMF.ma
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
willem van hanegem
eredivisie
voetbal international
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi