Hifti: 'Deelname Ayoub onzeker, kwam al geblesseerd binnen' (video)

marokko
5
21 mrt '18
Volgens de bondsarts kwam Yassin Ayoub al met een klein kwetsuur binnen, deelname aan de 2 oefeninterlands is dan ook onzeker.
Na al 3 dagen het trainingskamp in het Italiaanse Turijn te hebben belegd kan Hervé Renard in ieder geval 3 namen definitief wegstrepen. De 49-jarige oefenmeester zag eerder Yassine Bounou geblesseerd afhaken, de afgelopen dagen werd het lijstje van afwezigen aangevuld met de namen van Real Madrid's Achraf Hakimi en SM Caen's Youssef Ait Bennasser. Middels een verklaring via de officiële kanalen van de Marokkaanse voetbalbond FRMF geeft bondsarts Abderazzak Hifti zojuist een update over de geblesseerden. 

Het hoofd van Marokko's medische staf geeft verder ook aan dat FC Utrecht middenvelder Yassin Ayoub mogelijk niet in staat bevonden gaat worden voor deelname aan de aankomende 2 oefeninterlands. Volgens Hifti kwam hij al met een klein kwetsuur binnen, de komende dagen zal er gekeken worden of deze blessure een belemmering vormt voor mogelijke speelminuten. Debuteren voor Marokko deed Ayoub nog niet, hij zat slechts één keer bij de selectie (red. oefeninterland tegen Oranje, 1-2 verlies). 

Bekijk hieronder de verklaring van bondsarts Hifti:


YouTube link


Photocredit: FRMF.ma 
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
abderazzak hifti
frmf
yassin ayoub
turijn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi