Larache: Man wil zelfmoord plegen voor de liefde

marokko
4
25 mrt '18
Een jongeman werd gered van een zekere dood nadat hij op een antenne was geklommen, terwijl hij dreigde zelfmoord te plegen.

Een verliefde jongeman klom donderdagmiddag op een antenne van een telefoonmaatschappij in de Al-Maghrib Al-Jadid buurt in Larache. Hij bleef daar enkele uren zitten en dreigde zelfmoord te plegen als hij niet samengebracht werd met zijn geliefde, schrijft Al Ahdath in de weekendeditie.

De krant bericht dat de jonge Othmane, in de twintig, de lokale autoriteiten en de hulpdiensten bezig hield van 15:00 uur tot na 19:00 uur. Hij weigerde alle onderhandelingen en herhaalde: "Praat niet tegen me, breng me gewoon Lamiae".

Al Ahdath, die bronnen dicht bij de familie van de jongeman citeert, zei dat hij in therapie was bij een psychiater. Wat Lamiae betreft, volgens dezelfde bronnen, is het een jong meisje dat met haar familie in Spanje woont. Othmane heeft recent een speciale interesse in haar getoond en heeft bij haar moeder de wens uitgesproken om met haar te trouwen.

Eén van zijn familieleden klom uiteindelijk op dezelfde antenne om hem ervan te overtuigen zijn tragische plan te laten vallen. Gelukkig hadden zijn woorden invloed op Othmane, die veilig en wel naar de grond terugkeerde.

Eenmaal beneden pakte de politie hem direct op. Een bron binnen de veiligheidsdiensten meldde de krant dat de moeder van Othmane bij de politie documenten had ingediend waaruit bleek dat haar zoon een psychiatrische ziekte had. Hij werd naar een psychiatrisch ziekenhuis gestuurd om zijn therapie te voltooien.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2018
marokko
larache
zelfmoord
liefde
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi