Schokkende beelden van aanranding van een meisje in Marokko

marokko
10
27 mrt '18
Een video met verschrikkelijke beelden van een meisje die door een jongen wordt aangerand gaat vandaag rond op social media.

Woorden zijn niet genoeg om de gruweldaad van de scène te beschrijven. Een video die sinds vandaag op Facebook circuleert, toont een tiener die wordt aangerand op klaarlichte dag.

Het tafereel, waarvan de plaats en datum voorlopig onbekend is, toont het meisje in kwestie op de grond, op een onbebouwd terrein, waarbij haar kleren worden afgestroopt door een jonge man. Het slachtoffer schreeuwt en smeekt de jongen om haar te sparen. "Heb jij geen zus?", schreeuwt ze naar hem terwijl ze probeert zich los te worstelen.

Maar de jongen negeert haar noodkreten en blijft haar uitkleden, waarna hij haar intieme delen aanraakt onder het goedkeurende oog van zijn medeplichtige, die de hele scène filmt zonder tussenkomst.

Slechts een paar uur geleden geplaatst, doet de video al massaal de ronde op diverse pagina's, waar het veel verontwaardiging en woede op roept. Marokkaanse internetgebruikers eisen de opening van een onderzoek en gerechtigheid voor het slachtoffer.

Deze scène doet denken aan het beruchte nieuwsbericht dat vorig jaar nationale verontwaardiging opwekte. Toen werd een meisje met een verstandelijke beperking seksueel misbruikt in een bus in Casablanca.

De beelden zijn dusdanig schokkend dat wij hebben besloten deze niet te plaatsen.

© Redactie 2018
marokko
aanranding
schokkend
benguerir
bouchane
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi