Abderraouf vertelt hoe Koning Mohammed VI zorgde voor zijn ziekenhuiskosten (video)
De Marokkaanse komiek Abderraouf verteld in een interview over zijn recente ziektebed en de interventie van Koning Mohammed VI.
27 March 2018
shownieuws

De Marokkaanse komiek Abderrahim Tounsi alias Abderraouf werd op 2 januari van dit jaar opgenomen in een kliniek in Casablanca. Twee dagen later werd hij vanuit die kliniek overgebracht naar het militaire hospitaal in Rabat na de tussenkomst van Koning Mohammed VI. De Koning nam ook alle ziekenhuiskosten op zich.

De komiek keert in een interview met de site alyaoum24 terug de omstandigheden van zijn transfer naar het militaire ziekenhuis in Rabat en wil de Koning, en de mensen die hem in het ziekenhuis wilden opzoeken, bedanken.

"Degene die echt om me gaf, is Koning Mohammed VI, die door God wordt vastgehouden", zegt Abderraouf. "De Koning stond erop dat ik deze kliniek zou verlaten en dat ik overgebracht zou worden naar het militaire hospitaal van Rabat. Daar zorgden artsen en specialisten voor mij", vertelde Abderraouf.

De acteur wil ook de Marokkaanse burgers bedanken, die in grote aantallen naar het militaire hospitaal kwam om te proberen hem te zien. Er werd door artsen echter het bevel gegeven om niemand binnen te laten vanwege de kwetsbaarheid van zijn gezondheidstoestand.

marokko
mohammed vi
abderraouf
abderrahim tounsi
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi