Aanranding meisje: Ontroerd vertelt de vader van het slachtoffer de details (video)

marokko
0
29 mrt '18
Zeer ontroerd vertelt de vader van het slachtoffer van de aanranding in de Benguerir-regio de details van het drama.

In de video vertelt de vader van het slachtoffer dat hij zeer geschrokken was toen de politie hem gisterenochtend vertelde over de aanranding van zijn dochter.

"Ik wist niets van wat er was gebeurd, de politie contacteerde mij en liet mij de video zien", vertelde hij aan ChoufTV.

Hij vertelt vervolgens de details van de aanranding van zijn 17-jarige dochter. Volgens hem keerde ze terug van school met twee van haar vrienden toen de dader haar aanviel. Hoewel veel mensen gewoonlijk door het stuk onbewoond terrein lopen waar het meisje werd aangevallen, hoorde niemand haar schreeuwen en huilen. De twee vrienden die haar vergezelden vluchtten weg.

"Als ze me maar hadden komen waarschuwen voor wat er was gebeurd", treurt hij, voordat hij zegt: "Laat het recht zegevieren, anders zou ik willen dat de politie mij groen licht geeft zodat ik mijn dochter kan wreken."

Met betrekking tot de misbruiker zei de vader van het meisje dat zijn dochter hem niet kende. "Hij studeert niet met haar, hij is van een andere douar, Bdaoua, ik heb gehoord dat hij een tractor bestuurt", zei hij. Het slachtoffer zou al voor een paar dagen lijden aan gezondheidsproblemen. Ze weigert te drinken en te eten en viel twee dagen geleden flauw op school

YouTube link

Videocredit: ChoufTV

© Redactie 2018
marokko
aanranding
vader
getuigenis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi