De Hilton-keten keert terug naar Rabat

marokko
0
31 mrt '18
Het nieuwe hotel zal worden gebouwd in het kader van het Wessal Bouregreg-project.

Tegen 2022 kunnen klanten van de Hilton-hotelketen opnieuw verblijven in de Marokkaanse hoofdstad, na de ondertekening van een overeenkomst met het Wessal Capital-fonds, kondigt een officiële verklaring aan.

De ondertekeningsceremonie werd gehouden in Dubai, waarbij de managementovereenkomst voor de opening van een Hilton met 150 kamers in Rabat, binnen het Wessal Bouregreg-project, werd ondertekend.

Het Wessal Bouregreg-project is een multifunctioneel structureringsproject dat de inwoners van Rabat en Salé een nieuwe woonomgeving biedt via wooncomponenten, een zakengebied en vele culturele en recreatieve attracties langs de oevers van de rivier van Bouregreg.

Gasten van het Hilton Rabat kunnen genieten van een scala aan voorzieningen en entertainment, in Rabat. Het hotel zelf biedt een gevarieerde keuze aan eetgelegenheden, een buitenzwembad, een spa, een lounge en vergaderruimtes.

Rudi Jagersbacher, voorzitter van de Hilton-groep in het Midden-Oosten, Afrika en Turkije geeft te kennen: "Dit hotel kondigt onze terugkeer naar Rabat aan, terwijl het deel uitmaakt van een van de belangrijkste projecten in de stad, omdat het project Wessal Bouregreg de positie van Rabat zal verstevigen als een echt cultureel en vrijetijdscentrum in de regio. Alsook om te beantwoorden aan de hoge internationale vraag naar luxe accommodaties."

Wessal Capital's algemeen directeur, Abderrahmane El Ouazzani, zei: "De ondertekening van dit managementcontract met de Hilton Group is van bijzonder belang, omdat het de eerste is in een lange lijst van toekomstige hotelvestigingen die Wessal Capital gepland heeft staan."

© Redactie 2018
marokko
rabat
hilton
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?