Saoedi-Arabië: Marokkaanse vrouw geslagen door haar man vraagt ​​om repatriëring naar Marokko

marokko
39
4 apr '18
De vrouw werd mishandeld door haar man en riep de hulp in van de Marokkaanse ambassade.
Een Marokkaanse vrouw die door haar Saoedische echtgenoot werd geslagen, heeft onlangs om een ​​noodinterventie van de Marokkaanse ambassade in Saoedi-Arabië gevraagd.

Na de uitzending van een video waarin de vrouw om hulp vraagt, vroeg de Marokkaanse ambassade het Saoedische ministerie van Buitenlandse Zaken en de politie van Dammam om de vrouw dringend bescherming te bieden.

De Marokkaanse vrouw genaamd Soumiya El M., heeft het echtelijke huis in Dammam inmiddels vijf dagen verlaten, maar waar ze is weet niemand. Gecontacteerd door het Marokkaanse consulaat zeiden leden van de Marokkaanse gemeenschap in Dammam dat ze niet wisten waar het slachtoffer nu is. De Saoedische autoriteiten zeggen van hun kant dat de vrouw persoonlijk naar de betrokken diensten moet gaan, meldt Lefr360.

De vrouw had al eerder geklaagd bij het Marokkaanse consulaat waar ze haar benarde situatie en haar verlangen om te scheiden had gemeld. Maar ze volgde de in dat land geldende procedure niet om te vragen om een scheiding als vrouw zijnde.
© Redactie 2018
marokko
saoedi-arabië
mishandeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi