El Hankouri mag 't het komend seizoen opnieuw proberen bij Feyenoord

marokko
1
5 apr '18
De op Varkenoord opgeleide aanvaller werd dit nog lopende seizoen uitgeleend aan Willem II, volgend seizoen dus een hernieuwde kans voor El Hankouri in de Kuip!
Naast Noussair Mazraoui werd vandaag ook Feyenoord's Mohamed El Hankouri getrakteerd op mooi contractnieuws. Het nog maar 20 jaar oude jeugdexponent van de Rotterdammers beschikte tot vandaag over een aflopend contract in de Kuip, Feyenoord verlengde die verbintenis met één seizoen (tot medio 2019). Al sinds 2008 actief in de Feyenoord Academy beloonde de club hem in de zomer van 2016 op zijn eerste profcontract, de linksbuiten werd overgeheveld naar de A-selectie waar hij vorig jaar ook zijn debuut maakte. 

Verder dan die enkele invalbeurt kwam El Hankouri niet in het kampioensjaar van zijn club, om hem wel van speelminuten te voorzien werd besloten de speler elders te stallen. Sinds het begin van dit seizoen is de aanvaller dus te bewonderen in de kleuren van Eredivisionist Willem II, tot nu toe kwam hij tot 19 competitieduels waarin hij 3 keer aangever was bij een treffer. In de TOTO KNVB Beker bereidde hij ook nog eens 2 doelpunten voor namens zijn tijdelijke werkgever. 

''Ik wil uiteindelijk slagen bij Feyenoord''
De speler in kwestie reageerde blij na het horen van het nieuws, de clubkanalen citeerden hem als volgt: ''Dit is waar ik op gehoopt had. Ik wil uiteindelijk slagen bij Feyenoord en ook daarom ben ik blij met mijn verhuurperiode bij Willem II, waar ik ervaring kan opdoen op het hoogste niveau. Ik speel veel en heb plezier in het voetbal.''

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mohamed el hankouri
feyenoord
contract
rotterdam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi