Portret van Kaoutar, een jong gepassioneerd meisje dat aan Muay Thai doet (video)

marokko
1
8 apr '18
Kaoutar verteld in dit portret over haar passie voor Muay Thai.

De jonge Kaoutar slaagde erin haar weg te vinden in de vechtwereld, ondanks dat Muay Thai in Marokko vooral bekend staat als mannensport. Lefr360 ging naar het huis van de jonge vrouw in Sidi Bibi in de regio Ait Chtouka en maakte een leuk portret.

Kouatar geeft te kennen: "Van jongs af aan ben ik heel beweeglijk en kan ik niet stil zitten, ik hou van sporten en wilde vroeger altijd naar buiten gaan zodat ik actief bezig kon zijn."

Ik ben begonnen met teakwondo, hierna is mijn liefde voor de vechtsport begonnen. Daarna ben ik opzoek gegaan naar een goede betrouwbare bokssportschool, ik heb deze uiteindelijk gevonden. De standaard gedachte is dat een meisje wil trouwen en een gezin wil stichten, ik wil hiervoor mijn droom verwezenlijken en deze sport op hoog niveau beoefenen."

"Ik heb aan meerder wedstrijden meegedaan zoals in Fes, Chefchaouen en in Marrakech aan een Muay Thai wedstrijd. De volgende wedstrijd is in Casablanca en ik hoop dat ik het heel ver ga schoppen in deze sport die ik heel graag beoefen".

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2018
marokko
muay thai
portret
kaoutar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?