Moord Belgisch-Marokkaanse: Vriendin legt getuigenis af

marokko
0
10 apr '18
Soukayna, een vriendin van de vermoordde Belgisch-Marokkaanse Malahin vermoord, verteld over de dramatische dag van de moord.

Soukayna, een vriendin van de Belgisch-Marokkaanse Malahin (ook wel Melanie genoemd) die vermoord werd door haar ex-man in Rabat, vertelde H24info haar getuigenis over wat er gebeurde tijdens deze dramatische dag op vrijdag 30 maart.

"Ze ging medicatie halen bij de apotheek, omdat ze de volgende dag zou afreizen naar een internationale conferentie in Marrakech. Hij (haar ex-man) wachtte op haar toen zij naar buiten kwam, greep haar bij het haar, gooide haar op de grond en stak haar 13 keer in de nek en borst."

In tegenstelling tot de feiten die de Belgische media meldden, vond deze afschuwelijke misdaad niet plaats onder de ogen van de zoon van het slachtoffer.

Malahin bezweek diezelfde dag om 16:22 uur in zijn ziekenhuis in Rabat aan haar verwondingen.

"Ze werd sinds haar scheiding bedreigd door de dader". Ze diende verschillende klachten in om zichzelf te beschermen, maar het mocht niet baten. "Hij verdween een tijdje voordat hij tot deze gruwelijke daad kwam", zei Soukayna in een exclusieve getuigenis aan H24info. Ze voegt er ook aan toe dat de moordenaar een recidivist was, omdat hij zijn ex-vriendin in Denemarken al met geweld had aangevallen, die levenslang gehandicapt bleef vanwege een ernstige rugblessure.

Een andere punt dat Soukaina verteld is dat, in tegenstelling tot wat de Belgische media zeiden, de moordenaar alleen handelde zonder de hulp van een medeplichtige, en hij werd omringd door de bewoners van de buurt die hem bij de politie afleverden.

© Redactie 2018
marokko
rabat
moord
malahin
belgisch
marokkaans
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?