Stenengooiers op snelweg doden vrouw nabij Khémisset

marokko
5
10 apr '18
De vrouw die dodelijk werd getroffen door een steen kwam terug van een bruiloft en was onderweg naar huis.

In Marokko blijft het gooien van stenen gericht op gebruikers van het wegennet voor tragedies zorgen. Het dagblad Al Akhbar bericht dat afgelopen zaterdag "niet-geïdentificeerde personen een grote steen gooiden van een brug, op het gedeelte dat Tiflet met Allal Bahraoui verbindt, in de regio Khémisset". De steen kwam terecht op de voorruit van een auto en dode een vrouw van in de zestig.

Ze kwam terug van een bruiloftsfeest met haar zoon, die aan het rijden was. De zoon versnelde zijn weg in de hoop een tolstation te bereiken om hulp te vragen  Het slachtoffer werd hierna naar de spoedeisende hulp van Tiflet gebracht, maar het was te laat, ze stierf onmiddellijk na de opname in het ziekenhuis.

De Koninklijke Gendarmerie en de plaatselijke autoriteiten hielden een zoektocht bij de plaats waar de steen werd weggegooid, maar tevergeefs. Er is een onderzoek geopend onder toezicht van de bevoegde autoriteiten om de daders te achterhalen.

Onlangs had een sportjournalist van de nationale radio, die zijn dochter naar het vliegveld Fes-Saïss reed, ook een zelfde incident meegemaakt. Vader en dochter overleefden het wonderbaarlijk genoeg wel.

© Redactie 2018
marokko
khemisset
stenengooiers
snelweg
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?