'El Arabi en Taarabt in 35-koppige selectie Renard'

marokko
8
11 apr '18
Het zou heel goed kunnen dat onder andere Youssef El Arabi en Adel Taarabt de selectie vergezellen tijdens het trainingskamp in Zwitserland.

Een opmerkelijk bericht dook er onlangs op in de vaderlandse media, zowel Youssef El Arabi als Adel Taarabt zouden onderdeel uitmaken van bondscoach Hervé Renard's 35-koppige selectie voor het aankomende WK in Rusland. Let wel, deze voorselectie wordt tegen het einde van de maand mei teruggebracht naar een lijstje van slechts 23 internationals. Deze zullen de tweevoudig Afrika Cup-winnaar dan ook vergezellen tijdens het eindtoernooi in Rusland. 

Het Marokkaanse medium Assabah, de bron die dit nieuws wereldkundig maakte, weet naast deze 2 namen nog een rijtje aan spelersnamen te noemen die Renard het trainingskamp in Zwitserland zou gunnen. Het gaat hier dan om onder meer Ousamma Assaidi, Jawad El Yamiq, Abdelilah El Hafidi, Zakaria Hadraf en Salaheddine Saidi. Verwacht wordt dat de Franse succescoach medio mei zijn voorselectie bekend zal gaan maken. 

Programma voorbereiding WK 2018 van de Leeuwen van de Atlas:
Marokko - Oekraïne (30-05-2018)
afgewerkt in Zwitserland, tijdstip en locatie nog onbekend 

Marokko - Slowakije (04-06-2018)
afgewerkt in Zwitserland, tijdstip en locatie nog onbekend

Estland - Marokko (09-06-2018)
afgewerkt in het Estse Tallinn (Le Coq Arena)

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
herve renard
voorselectie
wk 2018
zwitserland
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?