'AC Milan en Inter Milan beconcurreren elkaar om handtekening Boufal'

marokko
0
12 apr '18
Beide clubs zouden aankomende transferzomer maar al te graag zaken willen doen met de technische directie van Southampton.

Mede door blessureleed heeft Marokkaans-international Sofiane Boufal niet de lijn van SCO Angers en LOSC Lille kunnen doortrekken bij zijn nieuwe werkgever Southampton. Laatstgenoemde formatie versterkte zich in de zomer van 2016 met de revelatie uit de Ligue 1. 'The Saints' verbraken destijds hun transferrecord voor inkomende contractspelers door maar liefst 24,5 miljoen euro over te maken naar Lille. 

Voor dat bedrag heeft Boufal tot nu toe nog niet echt overtuigd, in zijn debuutseizoen kwam de rechtspoot tot slechts 30 optredens in alle competities (2 treffers en één assist). In het nog lopende seizoen verloor de technicus zijn basisplaats en is voor hem niets meer dan een reserverol weggelegd, Boufal kwam tot nu toe 26 keer binnen de lijnen in de Premier League: 2 doelpunten en 2 assists met maar 11 basisplaatsen. 

AC Milan en Inter Milan laten hun oog vallen op de sierlijke aanvaller
Als we het doorgaans goed ingevoerde Calcio Mercato mogen geloven dan zijn beide clubs uit Milaan momenteel erg geïnteresseerd in de international. Southampton bivakkeer al geruime tijd in de onderste regionen van de Premier League, mocht het gebeuren dat ze degraderen naar het tweede niveau in Engeland dan is de kans groter dat ze hun peperdure contractspeler van de hand doen. 

Photocredit: Southampton FC

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
sofiane boufal
southampton
serie a
milaan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi