Meknes: een mysterieuze dood door de lift in een ziekenhuis

marokko
6
12 apr '18
Mensen die bang zijn voor liften, moeten dit artikel vooral niet lezen.

Een opmerkelijk verhaal uit Meknes, waar dinsdag een man overleed in de lift van het provinciale ziekenhuis Mohammed V.

Het slachtoffer werkte voorheen in ditzelfde ziekenhuis, maar was recent met pensioen gegaan. Het lot bracht hem echter terug in het ziekenhuis om een zieke vriend te bezoeken.

Volgens de krant Akhbar Al Yaoum, die vandaag over deze tragedie schrijft, gebruikte het slachtoffer de lift om van de eerste verdieping naar de begane grond te gaan. Eenmaal op de begane grond treuzelde de man wat bij het uitstappen. Tijdens het uitstappen sloten de deuren alweer. De man raakte bekneld tussen de deuren en de lift ging vervolgens weer omhoog.

Dit veroorzaakte ernstige verwondingen aan de voet en ribbenkast van de man, wat resulteerde in zijn dood in het ziekenhuis. De directeur van het ziekenhuis meldde in een belachelijke verklaring dat de dood van de man de schuld was van zijn vertraging bij het uitstappen.

De procureur-generaal van de stad Meknes heeft volgens de krant een onderzoek geopend om de omstandigheden van deze tragische dood te verhelderen. Evenzo heeft het ministerie van Volksgezondheid verzocht om een gedetailleerd verslag over het ongeval. Er zal een expert worden aangesteld om de conditie en het onderhoud van de lift te bepalen.

De lift was al oud. Hoe dan ook zal dit ongeval de aandacht vestigen op het onderhoud van liften in openbare instellingen, woningen en andere flatgebouwen.

Bijgevoegde foto is een illustratie afbeelding


© Redactie 2018
marokko
meknes
lift
dood
ziekenhuis
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?