Onderhandelingen tussen Zaki en USM Alger lopen stuk

marokko
0
13 apr '18
De Marokkaanse coach zou er niet uit zijn gekomen met zijn toekomstige werkgever, de deal liep stuk door meningsverschillen over enkele clausules in het nog op te stellen contract.

Waar eerder bekend werd gemaakt dat Badou Zaki er bijna uit was met de technische directie van de Algerijnse Ligue 1-formatie, werd gisteren duidelijk dat de deal definitief van de baan is. De 59-jarige ex-bondscoach zou het niet eens zijn met zijn toekomstige werkgever over enkele clausules in zijn contract. In gesprek met Ennahar TV geeft de trainer te kennen dat de deal dus stuk is gelopen om contractuele details. Welke dit precies zijn, dat liet de oud-international in het midden. 

Zaki zit sinds zijn ontslag bij Botola Pro-formatie IRT Tanger zonder club. Vorig seizoen nog veroverde hij de harten van het Algerijnse voetbalpubliek door middenmotor CR Belouizdad aan de Algerijnse beker te helpen. Vanaf het komende seizoen zou hij dus het stokje overnemen van de huidige coach van USM Alger, de Algerijn Miloud Hamdi.

Photocredit: Le360.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
badou zaki
usm alger
algerije
ligue 1
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi