'Bencharki bezig aan z'n eerste en laatste seizoen bij Al Hilal'

sport
3
14 apr 16:31
Na zich afgelopen donderdag met zijn ploeg te hebben verzekerd van de Saoedische kampioenstitel, kan Bencharki alweer op zoek naar een nieuwe werkgever.
De scouts van de Saudische formatie zullen teleurgesteld terugkijken op hun beslissing om zich te versterken met de nog maar 23-jarige rechtspoot. Achraf Bencharki heeft sinds zijn komst afgelopen winter maar weinig kunnen overtuigen. In de 6 competitiewedstrijden die hij binnen de lijnen doorbracht voor zijn nieuwe werkgever was hij slechts 3 keer trefzeker en één keer aangever bij een doelpunt. 

Daarbij opgeteld nog de aanvaring met de aanvoerder van de ploeg, de 34-jarige Oussama Hawsawi, was het genoeg voor de clubleiding om te beslissen na dit seizoen afscheid te nemen van de voormalig contractspeler van Wydad Casablanca. Bovendien begon ook de aanhang van de club zich steeds meer te storen aan de weinig effectieve optredens van Bencharki, zijn prestaties zouden niet in verhouding staan met het transferbedrag wat de Saoediërs naar Casablanca moesten overmaken: naar verluidt zo'n 5 miljoen dollar.

De centrumspits ligt contractueel gezien nog tot de zomer van 2020 vast bij de landskampioen, het is nu dus de vraag of Al Hilal de hoofdprijs gaat vragen aan toekomstige gegadigden. 

Photocredit: Le Matin.ma © Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
achraf bencharki
al hilal
saoedi-arabië
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
treinongeval
bouknadel
olympische
sahara
teammarokko
jeugdspelen
algerije
daesh
henk spaan
boek
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
rabat
spanje
hakim ziyech
amsterdam