Moskee Elmoutaquine heeft jouw hulp nodig!

algemeen
17
15 apr 16:02
Stichting Moskee Elmoutaquine doet een beroep op haar broeders en zusters om hen te steunen omwille van Allah.
Voor de lokale moskee is een nieuwe geluidsinstallatie nodig met name met het oog op de aankomende maand Ramadan waarbij de bezoekers van de moskee in alle rust het taraweeh gebed kunnen verrichtten. De huidige geluidsinstallatie voldoet niet en derhalve is de nood hoog om een nieuwe aan te schaffen. Hierbij wordt alles vervangen en vernieuwd voor het verbeteren van het geluid binnen de moskee. 

De totale kosten zijn geschat op € 6.000,- waarvan op dit moment, geprezen Zij Allah €1.000 reeds is ingezameld. Dit betekent dat er nog € 5.000,- benodigd is welke zij graag binnen een maand ingezameld willen hebben. Graag vragen zij jullie een bijdrage over te maken naar het volgende rekeningnummer ook al is het maar een euro. Moge Allah jullie rijkelijk belonen.

IBAN: NL77 INGB 0009 5158 86
Ten name van: Stichting Moskee Elmoutaquine
Onder vermelding van: Geluidsinstallatie

De profeet vrede zij met hem zegt in een hadith: Touba (blijde tijding) voor diegene die een sleutel is tot het goede en een slot voor het kwade”

De  Boodschapper (vrede en zegeningen met hem) heeft gezegd: “Als een man sterft, komen zijn goede daden tot een eind, behalve drie: Doorgaande liefdadigheden, profijtvolle kennis en een rechtvaardige zoon die voor hem zal bidden.”
moskee
elmoutaquine
doneren
geluidsinstallatie
ramadan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
hakim ziyech
eredivisie
transfer
marokkaanse
eu
nieuw
transfer talks
visserijovereenkomst
fifa
om
atlasleeuwen
casablanca
wk 2018
tanger
mohammed vi
hervé renard
rabat
spanje
frmf
marrakech
daesh
agadir
ajax
amsterdam