'Spelersbus Ajax bestormd door fans, Ziyech krijgt een klap'

marokko
8
15 apr '18
Volgens de laatste berichten zou de 25-jarige sterkhouder van de Amsterdammers een klap hebben gekregen van fans die de spelersbus instormden.

Dat PSV Ajax vanmiddag van de mat veegde in het eigen Philips Stadion, dat was voor enkele tientallen supporters van de Amsterdammers voldoende aanleiding om zich tegen de eigen directie en spelers te richten. Een heuse menigte verzamelde zich bij de Johan Cruijff ArenA (foto's Twitter) om de spelersbus tegen te houden, deze kon pas doorrijden nadat algemeen directeur Edwin van der Sar en hoofdtrainer Erik ten Hag de fans kort toegesproken hadden. Deze eisten namelijk de komst van beide heren, dit om tekst en uitleg te geven over de zeer matige periode van de club. 

''Fans eisen dat Ziyech nooit meer wordt opgesteld bij Ajax''
Als we de Telegraaf mogen geloven dan zou er door enkele fans bij Van der Sar geëist zijn dat juist creatieveling van de club, Hakim Ziyech, nooit meer binnen de lijnen mag komen namens Ajax. Uit enkele andere berichten op Twitter, nog niet geverifieerd, maken we zelfs op dat enkele fans de bus bestormd hadden en daarbij de Marokkaans-international een klap gegeven zouden hebben. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
ajax
eredivisie
landskampioenschap
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?