Royal Air Maroc versterkt zijn binnenlandse verbindingen

buitenland
0
16 apr '18
De nationale luchtvaartmaatschappij heeft de binnenlandse verbindingen versterkt, met in totaal 25 lijnen die de meeste grote steden van het land met elkaar verbinden.
Het vliegnetwerk van Royal Air Maroc (RAM) heeft nu 25 binnenlandse lijnen, waaronder 17 tussen Casablanca en andere steden in het Koninkrijk en 8 tussen de andere steden onderling, bericht de krant La Vie Eco.

De krant voegt eraan toe dat RAM nu 186 rotaties per week uitvoert, in afwachting van de ondertekening van een overeenkomst met de regio Souss-Massa voor de lijn Casablanca-Agadir. Deze versterking van binnenlandse verbindingen heeft het binnenlandse luchtverkeer gestimuleerd, dat tweemaal zo snel is geëvolueerd als het wereldverkeer, aldus RAM.

 
De krant stelt echter vast dat toerismeprofessionals ondanks deze inspanningen nog steeds extra vluchten eisen. Air Arabia is buiten RAM het enige bedrijf dat binnenlandse routes exploiteert, met name tussen Marrakech en Fez met een frequentie van drie retourvluchten per week. De krant zei ook dat deze luchtvaartmaatschappij van plan is om een lijn tussen Rabat en Agadir te lanceren en dat er onderhandelingen gaande zijn met functionarissen in de regio Souss-Massa.
© Redactie 2018
marokko
ram
binnenlandse
verbindingen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
israel
palestina
rotterdam
scholen
super league
europa
pvv
trump
veronica inside
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten