Na 35 jaar huwelijk en 9 kinderen komt man erachter dat hij altijd onvruchtbaar is geweest

marokko
111
16 apr '18
De man kreeg de schok van zijn leven toen de arts hem vertelde dat de 9 kinderen niet van hem konden zijn.

Een inwoner van Sidi Slimane heeft zijn vrouw aangeklaagd wegens overspel nadat hij ontdekte dat de 9 kinderen waarvan hij dacht dat het zijn nakomelingen zijn, niet van hem zijn. Hij is namelijk onvruchtbaar.

Het dagblad Al Massae schrijft vandaag dat de man zijn onvruchtbaarheid ontdekte na een consult met een uroloog. De man had al 50 jaar een grote waterpok in de rechter teelbal en kon volgens de uroloog hierdoor onmogelijk kinderen verwekken. De man wist niet precies wat het was en had het er ook geen last van, waardoor hij het nooit eerder had laten onderzoeken.  

Hierna volgde nog een aantal analyses en consulten om zeker te zijn van zijn zaak en zo het verraad van zijn vrouw te bewijzen. De man diende vervolgens een klacht tegen zijn vrouw in bij de openbaar aanklager bij het Hof van Beroep in Kenitra.

Volgens het dagblad, die schrijft dat zij een kopie hebben van de meer gedetailleerde analyses die de onvruchtbaarheid bevestigden, koos de man de meest vreedzame weg. Hij schakelde een advocaat in, alvorens een klacht in te dienen bij de rechtbank wegens het overspel tegen zijn vrouw en om legaal de banden te verbreken tussen hem en zijn "niet-biologische kinderen".

 De man zei dat hij al enige verdenkingen had van echtelijke ontrouw door zijn vrouw, met wie hij sinds 1983 getrouwd was, maar nooit geloofde dat zij hier daadwerkelijk toe in staat was.

© Redactie 2018
marokko
sidi slimane
onvruchtbaar
huwelijk
kinderen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?