'Formaties uit Premier League en La Liga in de rij voor Ziyech'

sport
12
17 apr '18
Interesse genoeg voor de dit seizoen veelal bekritiseerde Hakim Ziyech, de grote vraag is nu waar de international zelf een vervolg wil geven aan z'n carrière.
Als we het doorgaans goed ingevoerde Calcio Mercato mogen geloven dan azen er momenteel naast AS Roma nog 3 andere topclubs voor de handtekening van de 25-jarige creatieveling. Uit de Premier League zouden Everton en West Ham-United nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in de diensten van Ziyech, uit La Liga ziet Valencia weer een potentiële versterking in de spelmaker van Ajax. De international ligt nog tot de zomer van 2021 vast in de Johan Cruijff ArenA, echter komt er aan dat avontuur helaas vroegtijdig een einde door een reeks aan incidenten met de eigen aanhang. Zijn relatie met de supporters liep naar eigen zeggen een onherstelbare deuk op, met als absoluut dieptepunt het duw-incident van afgelopen zondag. 

In het nog lopende seizoen kwam Ziyech in de 36 wedstrijden die hij binnen de lijnen doorbracht voor Ajax, tot 8 doelpunten en maar liefst 15 assists. Met de 3 resterende speelronden in de competitie ligt er mogelijk nog meer individueel succes in het verschiet voor de aanvaller.

Photocredit: FRMF.ma 
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
ajax
eredivisie
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
sri lanka
aanslagen
sri-lanka
terroristische
daesh
aanslag
meknes
colombo
marokkanen
tetouan
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso