Marrakech: Spaanse gids wordt ervan verdacht verkrachter te zijn

marokko
0
18 apr '18
Een Amerikaanse studente heeft op televisie haar verhaal verteld.

Sprekend tegen de Amerikaanse televisiezender NBC, beweerde een jonge student dat een Spaanse gids haar zou hebben verkracht tijdens een reis naar Marrakech.

In november 2013 ging de vrouw uit Zuid-Florida (op dat moment studerend in Spanje) met twee vriendinnen op reis naar Marrakech. Ze maakten daarbij gebruik van het reisbureau Discover Excursions, gevestigd in Sevilla, Spanje.

Volgens haar spoorde de gids Manuel B.V. de meisjes aan om 's nachts in het hotel te blijven en vroeg hen om "iets te drinken" in een van de kamers. Zich niet bewust van enig gevaar hebben ze dit aanbod geaccepteerd. De man bestelde toen champagne.

"Hij stond met zijn rug naar ons toe, toen hij de champagne inschonk. Daarna dronken we elk een glas en snel begon het te escaleren", herinnert de studente zich.

Even later zei het meisje dat ze zich niet goed voelde en ze snelde naar de badkamer waar ze vervolgens seksueel werd misbruikt. De volgende ochtend had de Amerikaanse flashbacks van de aanval en was zeker dat de gids iets in haar drankje had gedaan.

Omdat ze zich kwetsbaar en zwak voelde, zei het meisje dat ze het haar ouders niet kon vertellen, totdat ze besloot erover te posten op social media. Dankzij haar gedurfde zet hebben verschillende andere meisjes soortgelijke aanvallen gemeld.

Europa Press nam contact op met het reisbureau, die zeiden dat de jonge man niet langer werkt bij het bedrijf. Er is een onderzoek gestart om de omstandigheden van deze incidenten te bepalen.

© Redactie 2018
marokko
marrakech
spaanse
gids
serieverkrachter
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi