Tien arrestaties en meer dan 6 ton hasj in beslag genomen in Nador

marokko
2
18 apr '18
Vandaag arresteerde de politie van Nador 10 mensen, waaronder 3 vrouwen, waarvan vermoed werd dat ze tot een crimineel netwerk behoren dat betrokken is bij drugshandel.

De politie arresteerde de 10 mensen tegelijkertijd in Nador, Zaio en Douar Ait Mayet in het Beni Said Kebdani-gebied (60 km ten westen van Nador), op basis van nauwkeurige informatie van de inlichtingendienst DGST, meldde het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in een verklaring.

Doorzoekingen ter plaatse resulteerden in de inbeslagname van 6,24 ton hasj, 80 kg kif, messen, drie auto's geregistreerd in Marokko en drie andere auto's geregistreerd in het buitenland. De laatste werden vermoedelijk gebruikt voor het transport van de drugs.

De verdachten werden in politiehechtenis geplaatst ten behoeve van het onderzoek, met het oog op het vaststellen van de banden van de leden van dit netwerk met andere verdachte criminele netwerken die in Marokko opereren en de regionale en internationale vertakkingen daarvan.

© Redactie 2018
marokko
nador
hasj
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi