Tien arrestaties en meer dan 6 ton hasj in beslag genomen in Nador

buitenland
2
18 apr 22:00
Vandaag arresteerde de politie van Nador 10 mensen, waaronder 3 vrouwen, waarvan vermoed werd dat ze tot een crimineel netwerk behoren dat betrokken is bij drugshandel.
De politie arresteerde de 10 mensen tegelijkertijd in Nador, Zaio en Douar Ait Mayet in het Beni Said Kebdani-gebied (60 km ten westen van Nador), op basis van nauwkeurige informatie van de inlichtingendienst DGST, meldde het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) in een verklaring.

Doorzoekingen ter plaatse resulteerden in de inbeslagname van 6,24 ton hasj, 80 kg kif, messen, drie auto's geregistreerd in Marokko en drie andere auto's geregistreerd in het buitenland. De laatste werden vermoedelijk gebruikt voor het transport van de drugs.

De verdachten werden in politiehechtenis geplaatst ten behoeve van het onderzoek, met het oog op het vaststellen van de banden van de leden van dit netwerk met andere verdachte criminele netwerken die in Marokko opereren en de regionale en internationale vertakkingen daarvan.
© Redactie 2018
marokko
nador
hasj
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
khouribga
leraar
medhi benatia
mishandeling
leerlinge
al aoula
la liga
palestina
israel
premier league
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
frmf
spanje
rabat
marrakech
ajax
daesh
amsterdam
eredivisie