Marokkaanse Sahara op 's werelds ultieme bucketlist voor 2018

reizen
152
20 apr '18
'Goud geroosterd zand botst met paarse luchten, een harmonieus evenwicht creërend dat alleen kan worden bereikt in de Sahara'.
Een van de meest adembenemende landschappen in Marokko is beloond met een plek op de prestigieuze 'Travel Bucket List Experience 2018'.

Het online reisagentschap Flight Network rangschikt de Marokkaanse Sahara als de beste plek om "onder de sterren te slapen", en komt op nummer 17 van de 50 bestemmingen in het algemeen.

Het Canadese bedrijf omschreef de Sahara als "een landschap in tegenstelling tot alle andere" en adviseerde de toeristen: "begin dit bucketlist-avontuur door met een kameel naar een campingsite van keuze te rijden terwijl de zon ondergaat."

"Wanneer de nacht valt, laat je meeslepen door de nachtelijke hemel van de Sahara, die wordt bewoond met zijn fel verlichte sterren. Zonder lichtvervuiling door kunstmatige bouwwerken, biedt de Sahara woestijn een uitzicht op het universum dat ongelooflijk uniek is", voegde het bedrijf eraan toe.

"Sterren kijken zal nooit meer hetzelfde zijn als de tijd doorgebracht in de Sahara", concludeerde het Canadese bureau, dat een Afrikaanse safari rangschikte als nummer één ervaring op de bucketlist.
© Redactie 2018
marokko
sahara
bucketlist
2018
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
promotie
elothmani
eu
groot-brittannië
toeristen
ligue 2
süper lig
liga nos
rizespor
uitgezet
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten