Gastvrouwen om patiënten te verwelkomen in ziekenhuis in Tiznit (video)

marokko
0
23 apr '18
Voor het eerste in zijn soort in Marokko rekruteerde het provinciaal ziekenhuis Hassan I in Tiznit vijftien gastvrouwen.

De inwoners van de stad Tiznit verwelkomden het initiatief van de directie van het ziekenhuis Hassan I om gastvrouwen in te huren om de patiënten en hun families alle adviezen te geven die ze nodig hebben.

"Onze rol is om het voor bezoekers van het ziekenhuis gemakkelijker te maken, we geven hen het advies dat ze nodig hebben, geven hen de diensten die ze nodig hebben en helpen hen om zich te ontdoen van de stress die ze ervaren", zegt Hajar Chakour, één van de jonge gastvrouwen.

Hafida Oubihi, hoofd van de administratieve afdeling van het ziekenhuis, is trots op dit initiatief, de eerste in zijn soort op nationaal niveau. "Dit initiatief is onderdeel van het verbeteren van de kwaliteit van de diensten, te beginnen bij de receptie. De rekrutering van gastvrouwen voldoet aan strikte criteria, waaronder het niveau van onderwijs, communicatie, beheersing van het lokale dialect, Arabisch en Frans", vertelde ze.

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2018
marokko
tiznit
gastvrouwen
ziekenhuis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?