Rabat: Koning Mohammed VI biedt diner aan ter ere van deelnemers golftoernooien

marokko
2
23 apr '18
Het diner werd voorgezeten door Prins Moulay Rachid, voorzitter van de Hassan II Golf Trophy Association in Rabat.

Koning Mohammed VI bood op zaterdagavond een officieel diner aan ter ere van de deelnemers van zowel de 45e jaarlijkse Trophée Hassan II als de 24e jaarlijkse Lalla Meryem Golf Cup.

Rabat's Dar Es-Salam Royal Golf Club was gastheer van beide toernooien die plaatsvonden van 16 tot 22 april. Aan beide toernooien namen top golfers deel vanuit de hele wereld. De 24e Lalla Meryem Golf Cup zag enkele van de beste vrouwelijke golfers ter wereld.

Georganiseerd door de Hassan II Golf Trophy Association, verwelkomen beide toernooien jaarlijks meer dan 250 internationale golfers, zowel mannen als vrouwen, op de beste golfbaan van Rabat.

Als onderdeel van de festiviteiten op zaterdagavond ontving Prins Moulay Rachid, zelf ook een pervent golfer, gasten en hun partners waarna ze zich bij de deelnemers in de formele eetzaal voegden. Een documentaire over de geschiedenis en de evolutie van de Dar Es Salaam Royal golfbaan was ook te zien tijdens de ceremonie.

Marokko heeft zich gevestigd als een golfbestemming. Tijdens de World Golf Awards 2017 in Cartagena, Spanje, werd Marokko uitgeroepen tot de beste golfbestemming op het Afrikaanse continent.

© Redactie 2018
marokko
golf
toernooien
mohammed vi
rabat
diner
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi