'Boufal uit selectie Southampton gezet, transfer onvermijdelijk'

marokko
28
24 apr '18
Tijdens de competitieontmoeting tegen Chelsea van 14 april weigerde de grootverdiener van 'The Saints' zich warm te lopen.

Sofiane Boufal heeft het flink verbruid bij zijn werkgever Southampton, de Marokkaans-international zou flink overhoop liggen met trainer Mark Hughes. Laatstgenoemde verklaarde de contractspeler onlangs tot persona non grata, aldus The Sun. Na te hebben geweigerd zich warm te lopen zou de trainer van de in degradatienood verkerende club in de kleedkamer verhaal hebben gehaald bij Boufal. Deze poging om hem tot de orde te roepen ontaardde bijna in een handgemeen, Hughes zou een drinkbidon door de kleedkamer hebben gegooid. 

Weeksalaris €68.500 extra reden voor Southampton om snel afscheid te nemen
The Sun meldt dat dit voorval de spreekwoordelijke druppel was die de emmer deed overlopen, de club zou de Marokkaans-international zodoende dan ook op de transferlijst hebben gezet. Zijn situatie zo dusdanig onhoudbaar zijn geworden dat hij tot het einde van het seizoen zelf zijn conditie op peil moet houden. Boufal tekende in de zomer van 2016 een vijfjarige verbintenis in het St. Mary's Stadium, de aanvaller ging toen de boeken als duurste aanwinst ooit. De Premier League-formatie maakte destijds naar verluidt zo'n 24,5 miljoen euro over naar LOSC Lille. 

Photocredit: International Sports Consulting

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
sofiane boufal
southampton fc
transfer talks
mark hughes
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi