Benatia grootste slachtoffer van blinde woede Buffon na verlies Juventus

sport
7
24 apr 18:05
Door de zeperd van zondag tegen titelconcurrent SSC Napoli bedraagt het onderlinge verschil, met nog 4 wedstrijden te spelen, nog maar slechts één punt.
De sluitpost van 'de Oude Dame' zou flink zijn uitgeraasd tegen zijn teamgenoten na afloop van de cruciale competitieontmoeting met SSC Napoli. De bezoekers wisten namelijk in de laatste minuut van de officiële speeltijd de enige treffer van de wedstrijd te verzorgen. Alle reden voor de 40-jarige clubicoon om zijn teamgenoten eens flink aan te spreken in de kleedkamer na deze enorme gemiste kans om de koppositie in de Serie A te verstevigen. 

''Buffon wees Benatia aan als hoofdverantwoordelijke voor de treffer van Koulibaly''
De speler waar Buffon in zijn bewoordingen het scherpst over oordeelde was Medhi Benatia, hij zou als mandekker van de 26-jarige Senegalees hebben verzuimd zijn verdedigende taken goed uit te voeren. Naar verluidt, zo melden verschillende Italiaanse bronnen, is het tot de orde roepen van zijn ploeggenoten met een sisser afgelopen. De clubleiding zou zich verder niet hebben geuit of gemengd over hetgeen zich daar in de kleedkamer afspeelde. 

Photocredit: AFP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
gianluigi buffon
juventus
titelstrijd
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
leerlinge
khouribga
leraar
al aoula
israel
mishandeling
achraf hakimi
palestina
la liga
real madrid
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
frmf
spanje
rabat
marrakech
ajax
amsterdam
eredivisie
daesh