Benatia grootste slachtoffer van blinde woede Buffon na verlies Juventus

sport
7
24 apr 18:05
Door de zeperd van zondag tegen titelconcurrent SSC Napoli bedraagt het onderlinge verschil, met nog 4 wedstrijden te spelen, nog maar slechts één punt.
De sluitpost van 'de Oude Dame' zou flink zijn uitgeraasd tegen zijn teamgenoten na afloop van de cruciale competitieontmoeting met SSC Napoli. De bezoekers wisten namelijk in de laatste minuut van de officiële speeltijd de enige treffer van de wedstrijd te verzorgen. Alle reden voor de 40-jarige clubicoon om zijn teamgenoten eens flink aan te spreken in de kleedkamer na deze enorme gemiste kans om de koppositie in de Serie A te verstevigen. 

''Buffon wees Benatia aan als hoofdverantwoordelijke voor de treffer van Koulibaly''
De speler waar Buffon in zijn bewoordingen het scherpst over oordeelde was Medhi Benatia, hij zou als mandekker van de 26-jarige Senegalees hebben verzuimd zijn verdedigende taken goed uit te voeren. Naar verluidt, zo melden verschillende Italiaanse bronnen, is het tot de orde roepen van zijn ploeggenoten met een sisser afgelopen. De clubleiding zou zich verder niet hebben geuit of gemengd over hetgeen zich daar in de kleedkamer afspeelde. 

Photocredit: AFP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
gianluigi buffon
juventus
titelstrijd
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
treinongeval
bouknadel
jeugdspelen
champions league
teammarokko
olympische
migranten
onderzoek
jamal khashoggi
sl benfica
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam