Koning Mohammed VI opent gespecialiseerd opleidingsinstituut van inlichtingendienst DGST (video)

marokko
0
25 apr '18
Het nieuwe gespecialiseerde opleidingsinstituut werd gisterenmiddag ingewijd door Koning Mohammed VI.

Koning Mohammed VI kreeg een uitgebreide rondleiding van het hoofd van DGSN en DGST, Abdellatif Hammouchi. Het opleidingsinstituut heeft de nieuwste trainingstechnologieën voor het onderzoeken van misdrijven, het ondervragen van verdachten en onderscheppen van communicatie.

Het hoofddoel van het instituut is om gespecialiseerde politietrainingen op het gebied van inlichtingen te bieden, legde de commissaris van politie, woordvoerder van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN) en inlichtingendienst DGST, Boubker Sabik uit in een verklaring aan de pers.

Het instituut zal de ontwikkeling mogelijk maken van actiemechanismen om grotere terroristische dreigingen aan te pakken en de methoden voor de ontmanteling van terroristische groeperingen te verbeteren. Hierdoor worden de vaardigheden van het personeel van de afdeling vergroot en worden zij in staat gesteld alle uitdagingen het hoofd te bieden die de veiligheid van het land en de Marokkanen ondermijnen, benadrukte hij.

YouTube link

Videocredit: Medi1TV

© Redactie 2018
marokko
mohammed vi
dgst
opleidingsinstituut
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi