El Zhar: 'Weet nog steeds niet waarom een oproep uitblijft'

marokko
7
28 apr '18
In gesprek met het Spaanse sportmedium AS zegt Nabil El Zhar zo snel mogelijk weer zijn rentree te willen maken bij het Marokkaanse elftal.

Als vaste waarde van La Liga-formatie Deportivo Leganés wordt El Zhar keer op keer genegeerd door bondscoach Hervé Renard. De middenvelder die in het nog lopende seizoen 3 keer het net wist te vinden voor zijn werkgever kan zich maar moeilijk schikken in die rol als international. Met zijn 31 jaar en behoorlijke CV door dienstverbanden bij clubs als Liverpool, PAOK Saloniki en UD Levante, zou hij mits opgeroepen van waarde kunnen zijn door zijn vele ervaringen. 

''In Marokko begrijpen ze ook niet waarom ik er niet bij zit''
In de Marokkaanse media werd er veel bericht over de mogelijke slechte verhouding met Renard, El Zhar ontkracht deze geruchten: ''Integendeel, ik ken de trainer goed en mijn relatie met de Marokkaanse voetbalbond heeft ook geen deuken opgelopen. In Marokko begrijpen ze net als ikzelf ook niet waarom ik er niet bij zit, ik wacht dan ook gewoon mijn kansen af om deel te nemen aan dit wereldevenement.''

Photocredit: AS

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
nabil el zhar
deportivo leganes
herve renard
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?