Tiflet: DGAPR viert 10-jarig bestaan (video)

marokko
5
28 apr '18
De Algemene Delegatie voor Gevangenisadministratie en Rehabilitatie (DGAPR) vierde vrijdag 27 april het 10-jarige bestaan van het instituut.

Tijdens dit evenement, met een parade en demonstraties in aanwezigheid van lokale autoriteiten, maakte de afgevaardigde van de gevangenisadministratie, Mohamed Salah Tamek, van de gelegenheid gebruik om zijn eer te bewijzen aan de 10.453 mannen en vrouwen die in deze openbare dienst werken voor "hun plicht en toewijding aan de service van het vaderland".

"Deze mensen worden geconfronteerd met dagelijkse risico's die hun acties en hun leven bedreigen, en we moeten hen hulde brengen, vooral door hun arbeidsomstandigheden te verbeteren", zei Salek Tamek. Hierna riep hij de ministeries van Financiën en Economische Zaken op om een consistente begrotingsenveloppe toe te wijzen aan de salarissen van deze categorie paramilitair personeel zodat deze verhoogt kunnen worden.

"Onze missie is om veiligheid en discipline in gevangenissen te waarborgen, de rechten van gedetineerden te garanderen, hun waardigheid te bewaren en te zorgen voor gunstige voorwaarden voor hun re-integratie", Salek Tamek. Er werd een speciaal eerbetoon gegeven aan gevangenisbewakers die onlangs zijn overleden tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden.

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2018
marokko
tiflet
dgapr
gevangenisadministratie
eerbetoon
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?