'Olympique Marseille wil Boufal deze zomer toevoegen aan spelersbestand'

marokko
1
28 apr '18
Het zou heel goed kunnen dat de Marokkaanse groeibriljant vanaf komend seizoen weer in de Ligue 1 te bewonderen is.

Verschillende buitenlandse media, waaronder het Franse Blasting News, berichtten de afgelopen dagen volop over Sofiane Boufal's mogelijke nieuwe werkgever. De bij Southampton verbannen international zou, mits de berichtgeving van het betreffende medium klopt, vanaf komend seizoen zomaar weer in de Franse Ligue 1 actief kunnen zijn. Uit die competitie lijkt Olympique Marseille nadrukkelijke interesse te hebben getoond in de contractspeler van 'The Saints'. 

Situatie bij Southampton onhoudbaar, transfer onvermijdelijk
Na een aanvaring met coach Mark Hughes, het niet willen warmlopen tijdens het competitieduel tegen Chelsea, werd de 24-jarige aanvaller op de transferlijst gezet. Trainen doet hij tot nader orde voor zichzelf, zijn aanwezigheid bij het eerste van de club was na dit incident dan ook niet meer gewenst. Met een weeksalaris van maar liefst €68.500 zou men dan ook zo snel mogelijk afscheid willen nemen van de voormalig speler van onder andere LOSC Lille en SCO Angers. 

Eerder werd duidelijk dat er ook vanuit de Serie A belangstelling bestaat, de beide clubs uit Milaan zien in Boufal een potentiële versterking voor de eigen selectie. 

Photocredit: Read Southampton

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
sofiane boufal
southampton
ligue 1
olympique marseille
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi