SIAM 2018: Meer dan een miljoen bezoekers

marokko
0
30 apr '18
Ruim een miljoen bezoekers bezochten dit jaar de internationale landbouwbeurs in Meknes.

De 13e editie van de internationale landbouwbeurs in Marokko (SIAM) heeft "een golf van bezoekers" meegemaakt met niet minder dan 1 miljoen 25 duizend bezoekers, meldde de commissaris-generaal van SIAM, Jawad Chami, zondag in Meknes.

Ook, zo zei Chami, waren er niet minder dan 1711 exposanten die dit jaar deelnamen aan de show tegen 1400 vorig jaar.  70 landen namen aan SIAM tegen 64 in 2017, eraan toevoegend dat meer dan 500 coöperaties en verenigingen gebruik hebben gemaakt van de 'Lokale Producten-divisie' om hun producten op de markt brengen.

Tussen dinsdag en donderdag, tijdens de dagen gewijd aan professionals, verwelkomde SIAM 38.000 mensen, zei Chami, de nadruk leggend op het grote aantal ministers en Afrikaanse delegaties die aanwezig waren op de verschillende conferenties en vergaderingen in de marge van de landbouwbeurs.

Het thema dit jaar was "Logistiek en landbouwmarkten", een onderwerp dat de kern vormt van de uitdagingen van de duurzame en veerkrachtige landbouw.

Voor dit jaar had SIAM Nederland als eregast gekozen. Nederland is een agrarische supermacht en een wereldwijde partner van Marokko in de landbouwsector, meldt het Marokkaanse persbureau MAP.

Het succes van de landbouwbeurs gedurende 13 jaar is te danken aan het feit dat het de beste ter wereld is in de landbouwsector en agrifood-industrie.

Photocredit: Medias24

© Redactie 2018
marokko
meknes
siam 2018
miljoen
bezoekers
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi