Ziyech: 'Speler van het Jaar, had ik dus nooit verwacht'

sport
16
2 mei 10:50
Via de officiële kanalen van zijn club reageert de technisch begaafde middenvelder over de uitverkiezing voor Speler van het Jaar.
De kans is heel groot dat Hakim Ziyech nog voordat de voorbereiding op het volgende seizoen start al voorzien is van een nieuwe club. De 25-jarige middenvelder kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn dienstverband in de Johan Cruyff ArenA. Met name wat zich het afgelopen seizoen allemaal heeft voorgedaan is bij de international niet in de koude kleren gaan zitten. En laat het nou net die supporters zijn die hem uiteindelijk verkozen tot Speler van het Jaar, iets wat hij nooit had verwacht. 

''We weten allemaal dat ik niet altijd met gejuich ben ontvangen in de ArenA''
''We weten allemaal dat ik niet altijd met gejuich ben ontvangen in de ArenA. Dat ik toch ben verkozen tot Speler van het Jaar had ik dus nooit verwacht. De kritieken op mij als persoon kwamen aan als een dreun. Als het één keertje gebeurt, denk je: 'vergeet het'. Na een 2e keer misschien ook nog wel, maar het hield aan. Dat ik toch door zo’n meerderheid ben verkozen tot beste speler is heel mooi'', aldus Ziyech in een spelersblog op de website van de Amsterdammers. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
ajax
eredivisie
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
bouknadel
treinongeval
afrika cup 2019
comoren
saoedi-arabië
trein
turkije
khashoggi
onderzoek
sahara
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
spanje
eredivisie
rabat
hakim ziyech
amsterdam