Real Madrid stoot zonder Hakimi door finale UEFA Champions League

marokko
2
2 mei '18
Zelfs een plek op de tribune zat er niet in voor de 19-jarige back.

Achraf Hakimi zal zich voorlopig moeten gaan schikken in zijn reserverol bij 'de Koninklijke'. Voor de uiteindelijk zenuwslopende krachtmeting met 'der Rekordmeister' van gisteravond haalde Hakimi ook de wedstrijdselectie niet. Coach Zinedine Zidane besloot in tegenstelling tot vorige duels in de UEFA Champions League dit keer geen beroep te doen op de Marokkaans-international. 

Benzema profiteert van blunder Ulreich, treffer Rodriguez blijkt tevergeefs
Met een gunstige uitgangssituatie uit de heenwedstrijd tegen Bayern stapten de Madrilenen gisteravond op de eigen grasmat. Waar het er in eerste instantie naar uit leek dat we gingen verlengen, was het Bayern doelman Ulreich die Karim Benzema in stelling wist te brengen om de 2-1 te verzorgen. De 29-jarige stand-in van de geblesseerde Manuel Neuer blunderde oog in oog met de Franse international, niet veel later bracht nota bene een contractspeler van Madrid weer de spanning terug. James Rodriguez was in de 63e minuut goed voor de 2-2, met nog één treffer te gaan kon de ploeg van coach Jupp Heynckes de Madrilenen de verlenging in slepen. Die goal bleef helaas uit. 

Zoals het er nu naar uitziet gaat Hakimi waarschijnlijk ook geen rol van betekenis kunnen spelen in de finale van het miljardenbal, gespeeld tegen Liverpool of AS Roma.

Photocredit: Diario AS

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
achraf hakimi
real madrid
champions league
uefa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?