Marokko wil aantal Indiase toeristen in 2019 verdubbelen

marokko
4
2 mei '18
De Marokkaans-Indiase betrekkingen worden sterker.

Na het verwelkomen van 21.850 Indiase bezoekers in 2017, streeft Marokko ernaar het aantal Indiase toeristen in 2019 te verdubbelen, zei de Marokkaanse ambassadeur in India, Mohamed Malki, tegen het Marokkaanse persbureau MAP.
Om Indiase burgers aan te moedigen om Marokko te bezoeken, wil Malki een strategisch plan opstellen dat het proces van het verkrijgen van visa voor Marokko vergemakkelijkt.

Malki zei in een interview met de Press Trust of India dat binnen een periode van twee tot drie maanden een representatief orgaan van het Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT) in New Delhi zal worden geopend om het hoge potentieel van Marokko op de Indiase markt te promoten.

"De opening van een representatief orgaan van de ONMT zal ons toelaten strategische promotieprogramma's te implementeren om te kunnen profiteren van de Indiase markt, die grote kansen biedt", aldus Mohamed Malki.

Om het plan om meer Indiase toeristen te verwelkomen te formaliseren, organiseerde de ambassadeur een vergadering met dertig reisbureaus die zich specialiseren in evenemententoerisme in de economische hoofdstad Mumbai, waar verschillende Indiase mediavertegenwoordigers aanwezig waren.

Het evenement, georganiseerd in samenwerking met 's werelds oudste reisbureau' Cox and Kings Global Services ', stelde de Marokkaanse diplomaat in staat om een overzicht te geven van de belangrijkste toeristische attracties en historische monumenten van het Koninkrijk.

Vorige maand ondertekenden Marokko en India een memorandum van overeenstemming in New Delhi, met als doel de samenwerking tussen de twee landen op het gebied van mijnbouw en geologie te versterken.

De relaties tussen Marokko en India zijn versterkt na het historische bezoek van koning Mohammed VI aan New Delhi in oktober 2015, als onderdeel van de India-Afrika top.

© Redactie 2018
marokko
india
toerisme
verdubbeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi