El Ahmadi en Amrabat: 'Voelen ons niet kansloos in Rusland'

marokko
3
3 mei '18
De beide internationals vertrekken niet alleen om het meedoen naar Rusland, kansen zijn er wel degelijk.

In gesprek met het Algemeen Dagblad blikken zowel Karim El Ahmadi als Sofyan Amrabat vooruit op het aankomende WK in Rusland. De contractspelers van Feyenoord zien vanzelfsprekend kansen voor hun ploeg, kansloos is Marokko volgens hen zeer zeker niet.

Er gaat ongetwijfeld een WK-gekte ontstaan in Marokko

Wedstrijdtickets voor de groepsfase van de Leeuwen van de Atlas zijn niet aan te slepen, heeft ook Amrabat gemerkt: "Het is al uitverkocht, maar ik hoor nog zoveel mensen die daar naar toe willen gaan om Marokko te steunen."

El Ahmadi vindt dat Marokko ook op veel support vanuit Nederland mag rekenen, ook de niet-Marokkanen: "Ja, er gaat ongetwijfeld een WK-gekte ontstaan in Marokko. En misschien ook wel hier, met de Marokkanen die in Nederland wonen. En de Nederlanders misschien ook wel. Als er een WK was in het verleden en Oranje deed mee, dan ging ik ook de stad in. Dan was ik supporter. Het zou prachtig zijn als het nu andersom ook gebeurt. En waarom niet? We hebben spelers uit de eredivisie en Hakim Ziyech is misschien wel onze beste speler. Met Mehdi Benatia van Juventus."

Photocredit: RTV Rijnmond (YouTube)

© Redactie 2018
atlasleeuwen
marokko
el ahmadi
amrabat
wk-gekte
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi