Agadir: Algerijn gearresteerd op luchthaven met vervalst Roemeens paspoort

marokko
0
3 mei '18
Een Algerijn werd gearresteerd op de luchthaven van Agadir toen hij van plan was met het vliegtuig naar Boekarest te reizen met een vervalst Roemeens paspoort.

De veiligheidsdiensten op de luchthaven van Agadir-Massira hebben afgelopen maandag een Algerijnse staatsburger gearresteerd die zich voorbereidde om het land te verlaten met een vervalst Roemeens paspoort. De man werd woensdag voorgeleid bij de rechtbank in Agadir die besloot hem in gevangenschap te laten in afwachting van voorgeleiding voor de onderzoeksrechter, meldt het dagblad Al Akhbar vandaag.

Bronnen van het dagblad geven aan dat de beschuldigde, een Algerijn geboren in 1991 in Oran, Marokko binnenkwam op 23 april om vakantie door te brengen in verschillende steden van het Koninkrijk. Hierna reisde hij naar Agadir om een ​​vliegtuig naar de Roemeense hoofdstad te nemen.

Op het vliegveld ontdekte de politie dat zijn Roemeense paspoort vervalst was. Het onderzoek onthulde dat hij Marokko was binnengekomen met juiste documenten, maar dat hij probeerde het ver​​valste Roemeens paspoort te gebruiken om het land te verlaten. Bovendien had zijn Algerijnse paspoort een vals visum voor Roemenië.

© Redactie 2018
marokko
agadir
algerijn
vervalst
paspoort
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?